Головна » 2017 » Листопад » 20 » Парафіяни Скали-Подільської потребують допомоги у боротьбі за перший соціальний Оскар

Парафіяни Скали-Подільської потребують допомоги у боротьбі за перший соціальний Оскар

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 1605
Журнал PROactive за підтримки посольства Фінляндії в Україні оголошує конкурс соціальних проектів — Social Project Awards — перший український Оскар в сфері соціально-проектної діяльності.

Конкурс проводиться з метою розвитку соціальних інновацій та підтримки суспільно значущих ініціатив шляхом створення середовища для експертної та фінансової підтримки соціальних проектів. Як перший і єдиний конкурс подібного роду Social Project Awards спрямований на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння підйому соціальних проектів в країні.

Нещодавно боротьбу за нагороду розпочали і парафіяни УГКЦ Скали-Подільської, які подали проекти відразу у двох номінаціях :

"Активні імпрези взамін небезпекам соціальних мереж Інтернету" у номінації "Волонтерство" - ГОЛОСУВАТИ

Проект націлений на відвернення дітей та молоді від заподіяння собі непоправної шкоди через шкідливий вплив суїцидальних груп у соцмережах. Дарування здорової альтернативи марнуванню часу в Інтернеті. Творення атмосфери довіри волонтерам, а не сумнівним друзям у ґаджетах.



"Тренуємо тіло в християнському дусі" в номінації Спорт/здоровий спосіб життя - ГОЛОСУВАТИ

На периферії завдяки благодійникам було відкрито спортклуб. Тепер діти, молодь і старші мають місце, де можна з користю для здоров’я провести час, мають де гуртуватися. Реалізація даного проекту посприяла відведенню молодих людей від шкоди при гайнування часу у барах. Тінейджери у селищі тепер стають здоровішими.



Кожен бажаючий може допомогти і віддати свій голос відразу за 2 проекти. Для цього потрібно лишень авторизуватись на порталі проекту та натиснути "Голосувати".

До завершення голосування залишилось 10 днів.
Переглядів: 1605


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: