Головна » 2017 » Лютий » 11 » Парочка грабіжників переховувалась в готелі Борщева

Парочка грабіжників переховувалась в готелі Борщева

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2777
За вчинення грабежу оперативники Тернопільського відділення поліції затримали раніше судимих жителя Зборівщини та мешканця Козівського району. Чоловіки спочатку випивали за кошт жертви, однак цього виявилося замало.

Зі слів потерпілого, своїх кривдників він зустрів на залізничному вокзалі у Тернополі. Маючи в гаманці чималу суму, житель села Забойки Тернопільського району, виріши вгостити новоявлених друзів. Ті не відмовилися.

Коли пляшка спорожніла, у зловмисників визрів план – вони запросили новоспеченого товариша поїхати з ними в Довжанку, там, мовляв, віддячимо за твою щедрість. І віддячили…

Вийшовши з маршрутного таксі, нападники заштовхали жертву в лісосмугу, надавали штурханів, відібрали гаманець і телефон та кинулися навтьоки.

Як згодом з’ясували поліцейські, на таксі грабіжники добралися до обласного центру, а звідти, замітаючи сліди, подалися до Борщева й оселилися в місцевого готелі. Розкошувати було за що, адже в потерпілого награбували майна на п’ятнадцять тисяч гривень. Проте не довго тривало безтурботне життя за чужий кошт.

Наступного дня одного з грабіжників – 27-річного жителя села Курівці Зборівського району поліцейські затримали у тому ж готелі. Його спільника – 33-річного мешканця Городища Козівського району взяли на залізничному вокзалі у Тернополі.

Зловмисникам інкримінують частину другу статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування.

Переглядів: 2777


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: