Головна » 2016 » Листопад » 13 » Партія Петра Порошенка визначилась з кандидатом на голову Борщівської громади

Партія Петра Порошенка визначилась з кандидатом на голову Борщівської громади

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2073
Сьогодні, коли залишився лишень місяць до дня "Х" і політичні сили Борщівщини зійшлись в запеклому протистоянні за голоси виборців та пристрасну і вічну любов електорату, різного роду піар-кампанії та виступи політичної еліти краю стали буденністю.

Хтось роздає політичну агітацію на вулицях нашого міста, чиїсь заклики лунають з рекламних площ білбордів, а хтось використовує для агітації відомі обличчя політиків всеукраїнського, а можливо і вселенського масштабу.

Не знайшовши серед вірних однопартійців гідної кандидатури, хоча у Олега Барни в Борщеві є відразу кілька помічників-представників, а також ціла свита вірних йому та системі чиновників, які б з радістю балотувались на голову громади від такої потужної політичної сили і використовували адмінресурс для власного піару, намісники Петра Порошенка та Степана Барни вирішили довірити роль кандидата відомому в Борщеві керівнику ДЮСШ Віктору Голубцю.

Як вдалось довідатись з власних джерел, не всі члени партії були ощасливлені таким вибором, адже у деяких чиновників та політиків місцевого розливу також були амбіції та плани йти на вибори голови об'єднаної громади.

Переглядів: 2073


Коментарі

0
1 Олександр   [Материал]
вже однотурового вибрали-ще цю шавку тут посадіть собі на шию..злодіїв та бариг..тьфу гидко якось...

Имя *:
Email *:
Код *: