Головна » 2020 » Липень » 1 » Партію Порошенка в Борщівському районі очолила екс-активістка місцевої "Самопомочі"

Партію Порошенка в Борщівському районі очолила екс-активістка місцевої "Самопомочі"

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3063
За кілька місяців до старту виборчої кампанії, яка обіцяє бути однією з найзапекліших в новітній історії України, адже саме місцеві ради будуть наділені значними повноваженнями, в окремих партійних осередках Борщівщини почали відбуватись тектонічні зміни.

І схоже, що першими процес переформатування розпочали партійці Петра Порошенка. На останньому партійному віче, яке кілька днів тому відбулось в Борщеві і на яке, що дивно, не потрапили впливові партійні бонзи типу Віктора Голубця чи Валерія Ромашенка, лідером місцевої парторганізації обрали відому в Борщеві активістку Світлану Соррентіно.

На зібранні партійного активу прибули відразу і голова обласної ради Віктор Овчарук та екс-очільник обласної адміністрації Степан Барна.

Зрозуміла річ, що кандидатура Світлани Соррентіно була погоджена і затверджена ще задовго до зборів, тому переобрання було лишень номінальним актом.

До слова, на минулих місцевих виборах Світлана Соррентіно балотувалась від партії "Самопоміч", але їй не вистачило голосів для проходження в раду. Очоливши району "Європейську Солідарність", волонтерка, ймовірно, матиме більше шансів.

Переглядів: 3063


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: