Головна » 2020 » Серпень » 22 » Педагог з Тернопільщини потрапив у ТОП-50 найкращих вчителів України

Педагог з Тернопільщини потрапив у ТОП-50 найкращих вчителів України

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 850
Стали відомі імена фіналістів щорічної національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020. Серед них – вчитель з нашого краю.

До ТОПу потрапив Василь Дяків з Заліщиків. Працює у Заліщицькій державній гімназії. Викладає Всесвітню історію, Громадянську освіту, Історію України, Основи Здоров’я.

Василь здобув звання «Заслуженого вчителя України» і минулоріч переміг у конкурсі «Учитель року». 59 — саме стільки його учнів є переможцями обласних етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких та реферативних робіт МАН України. Діти — активні учасники конкурсів КВК, дебатів Поппера, інтелектуальних ігор. Семеро гімназистів брали участь у зйомках програми «LG-Еврика».

«Для мене як педагога важливо формувати таке середовище, яке дасть поштовх дітям до вдосконалення, до реалізації своїх творчих здібностей. Мені важливо, щоб середовище не було прив’язане до конкретного предмета. Усі мої зусилля спрямовуються на організацію таких форм роботи, що сприяють вирішенню цих завдань».

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році. Переможцями минулих років стали Олександр Жук, Паул Пшенічка і Наталя Кідалова.
Переглядів: 850


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: