Головна » 2020 » Березень » 6 » Пенсіонерка з Борщівщини звинуватила екс-голову Тернопільщини Степана Барну в крадіжці газового лічильника та несплаті за оренду паїв

Пенсіонерка з Борщівщини звинуватила екс-голову Тернопільщини Степана Барну в крадіжці газового лічильника та несплаті за оренду паїв

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1433
Оригінальну скаргу на колишнього керівника Тернопільської обласної державної адміністрації надіслала, судячи з допису Степана Барни, написала пенсіонерка з Борщівщини. У своїй скарзі вона звинувачує Степана Барну, брата колишнього народного депутата від Борщівщини Олега Барни, у тому, що той зареєстрував свого сина Мельника Романа в її будинку, а також спільно з працівниками газового господарства викрав у неї газовий лічильник та впродовж 15 років не здійснював плату за оренду її земельних паїв, а також паїв доньки та сина.

"Скоро рік, як пішов з посади, а скарги йдуть в догонку.

p.s. Заявляю, ані до заявниці, ані до оренди землі і до с.Гущин з лічильником газу відношення не маю, і сина також не маю.",- написав на власній сторінці фігурант "скарги" Степан Барна.

Зрозуміло, що сама скарга не має під собою реального обгрунтування, а тому викликала в мережі виключно сміх. Тим паче, що офіційно у Степана Степановича підростає тільки донька Софія.

Що змусило мешканку Борщівщини звернутись з такою скаргою, залишається тільки гадати.

Переглядів: 1433


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: