Головна » 2018 » Березень » 20 » Переможна поїздка юних талантів зі Скали-Подільської на 6-й Всеукраїнський конкурс-фестиваль

Переможна поїздка юних талантів зі Скали-Подільської на 6-й Всеукраїнський конкурс-фестиваль

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1238
Потужний культурний десант Скала-Подільської музичної школи відвідав місто Івано-Франківськ. Ще більш приємно і відрадно те, що це була переможна поїздка наших учнів, викладачів та батьків дітей на 6-й Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Українська естафета творчості», який проходить по різних містах нашої країни.

Радує ще й те, що на цьому конкурсі ми змогли на рівних конкурувати в інструментальному жанрі із провідними школами Івано-Франківська. І як завжди високими результатами нас порадували хореографія і вокал. З конкурсу ми привезли чотири перших місця та два других.

Лауреатами І Премії стали: Лукаш Ліана (фортепіано, клас викладача Подворної Н.С.), Кустіцька Софія (вокал, клас викладача Черсак Г.В.), Старша та середня група хореографічного колективу «Еверест» (керівник Коцемір Р.І.).

Дипломи Лауреатів ІІ Премії отримали: Карпінський Денис (фортепіано, клас викладача Кустіцької Н.В.) та фортепіаний дует у складі Вдовін Наталії та Подворного Богдана (клас викладача Подворної Н.С.).

Крім дипломів та цінних призів дітей нагородили знижками на участь у конкурсах в Болгарії.

На завершення Віктор Кустіцький висловив вдячність викладачам за важку, наполегливу працю над досягненням мети та батькам за підтримку і розуміння спільної роботи – виховання дітей.





























Джерело: Скала-Подільська ДМС
Переглядів: 1238


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: