Головна » 2019 » Листопад » 14 » Перукарка з Борщівщини завоювала "срібло" на Чемпіонаті України з перукарського мистецтва

Перукарка з Борщівщини завоювала "срібло" на Чемпіонаті України з перукарського мистецтва

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4250
10–11 листопада в Києві відбувся ХХІІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу. Учасники та гості заходу побували на наймасштабнішому майданчику країни НСК «Олімпійський» та взяли участь у найфеєричнішій б’юті-події року!

Свої сили у грандіозному конкурсі спробувала і мешканка Борщівщини - власниця салону в селі Вовківці "M. esthetic" Мар'яна Назаревич.


Серед двох тисяч учасників, кожен з яких боровся за визнання та можливість професійно зростати, Мар'яна стала однією з кращих та посіла II призове місце у номінації "Весільна артистична зачіска".


Як розповіла "Звістці" сама Мар'яна, спочатку це було лишень хобі, яке згодом переросло в цікаве захоплення та роботу. Закінчивши курси по колористиці і стрижці, вона згодом пішла на підготовку до відомого тренера Юрія Грубича. І за місяць підготувалась до чемпіонату. Сьогодні вона в декреті і продовжує удосконалювати свою перукарську майстерність.
Переглядів: 4250


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: