Головна » 2021 » Грудень » 3 » "Під ялинку": мерія Борщева збільшила тарифи на воду у два рази

"Під ялинку": мерія Борщева збільшила тарифи на воду у два рази

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1759
Сьогодні, 3 грудня, о 10 год. в залі засідань Борщівської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому члени комітету, а це в переважній більшості старости сіл, заступники та керівники установи, розглянули рішення про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення для мешканців громади.

Про плани підвищити тарифи місцеві політики та громадські діячі різного ґатунку знали ще напередодні, однак під час засідання виконавчого комітету жодних дієвих заперечень не лунало, а деякі впевнено закликали підвищувати тарифи, вказуючи на нагальність цього питання. Зважаючи на таку шалену підтримку ініціатива влади була підтримана. Тим більше, що ні для кого не є таємницею, що саме виконавчий комітет є надійною підтримкою та опорою усіх ініціатив влади.

Свого часу це ж саме питання міська влада планувала винести на розгляд сесії, щоб саме депутати приймали рішення. Однак, як стало відомо "Звістці" з власних джерел, більшість депутатів виступили проти такого рішення. Тому, щоб не конфліктувати з народними обранцями, але мати можливість підвищити тарифи у два рази, Ігор Чопик вирішив розглянути відповідне рішення з членами виконавчого комітету, які точно не зможуть відмовити голові громади.

Згідно з цим рішенням, тепер жителі громади, які раніше платили максимально по 19, 82 грн за м3, тепер сплачуватимуть за водопостачання та водовідведення удвічі більше - 37,3 грн за м3. До слова, нові тарифи почнуть діяти з 1 січня 2022 року.

Переглядів: 1759


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: