Головна » 2017 » Лютий » 15 » Піднявши собі зарплату, влада Борщівщини забула про прибиральників та сторожів?

Піднявши собі зарплату, влада Борщівщини забула про прибиральників та сторожів?

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 2676
Після того, як педагоги та медики Борщівської ОТГ після майже місяця затримки таки дочекались виплати зарплати, а чиновники міської ради отримали колосальні надбавки за свою нелегку працю, здалось, що усі фінансові проблеми бюджетників вирішені і тепер в межах новостворенної громади запанує спокій і благодать.

От тільки реальність виявилась трішки іншою, адже далеко не всі працівники бюджетної сфери отримали можливість насолодитись підвищенням зарплатні і навіть чесно заробленими грошима. Виявляється, уже кілька тижнів техпрацівникам закладів освіти не виплачують заборговану зарплату.

Сьогодні ми отримали листа з проханням хоча б чимось допомогти і висвітлити проблему, з якою зіштовхнулись усі техпрацівники нової громади і яким влада заборгувала зарплату. Трішки дивним і малозрозумілим виглядає ситуація, коли одним рішенням чиновники Борщівщини можуть підняти собі зарплати до 9 тисяч гривень і виплачують їх без затримок, але при цьому не здатні виділити по 2 тисячі прибиральникам і сторожам, яким також потрібно за щось жити, годувати своїх дітей і платити за комуналку.



Переглядів: 2676


Коментарі

0
4 володя   [Материал]
всі ми зараз пишемо про зарплати чиновників міської ради але не згадуємо про наших шановних депутатів які голосували за такі зарплати. На людях всі вони борці за справедливість а насправді тільки і дивляться як би собі якусь вигоду з того чи іншого отримати. Всі одним миром мазані.

0
3 ГЕТЬМАН   [Материал]
В Борщівській міські раді за питання освіти, культури, медицини відповідає заступник з гумунітарних питань Андрій Чокан , якого на цю посаду лобіювала СВОБОДА

0
2 Анонімус   [Материал]
Своя сорчка ближче до тіла та і яке діло пана Кобилянського до нужденних роботяг..

0
1 Імя...   [Материал]
Та хіба проблема зарплат бюджетникам хвилює бютівську владу на чолі з Кобилянським, який сам тупий в цих питаннях, та ще й радників в особі Яреми і Сельського має такого ж рівня? Для них головне, що лебеді в Вільхівцях мають що їсти, а люди для них це завжди лише електорат, який після виборів нікому не потрібний. Думайте люди, гадайте і надалі таких самих не обирайте....

Имя *:
Email *:
Код *: