Головна » 2018 » Лютий » 12 » Після публікації "Звістки" в Борщів таки приїдуть "Кіборги"

Після публікації "Звістки" в Борщів таки приїдуть "Кіборги"

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 1745
Виявляється, слово має силу надихати до певних дій. Особливо, якщо вказати на бездіяльність. Учора, коли в світ вийшла публікація "Звістки" про фактичну бездіяльність влади, мабуть, комусь стало не особливо затишно і приємно. Інакше як можна пояснити, що уже сьогодні борщівським держслужбовцям вдалось домовитись про показ фільму "Кіборги" в нашому рідному місті.

Між іншим, як стало відомо з інсайдерських джерел, свого часу представники компанії "Кінодністер" звертались з пропозицією щодо показу до представників Борщівської міської ради, а згодом відповідний лист від обласного керівництва отримали в райдержадміністрації. Чому чиновники не змогли раніше зробити кілька телефонних дзвінків, щоб фільм побачили жителі краю, невідомо.

Тішить, що хоча б із запізненням, але ситуацію вдалось вирішити на користь простих людей і тих, для кого цей фільм може стати справжнім відкриттям і нагадуванням.

Окремо хочеться подякувати представникам ТО КП "Кінодністер" за те, що вони знайшли можливість та час у своєму щільному графіку, щоб завітати у наше місто.

19 лютого 2018 року "Кіборги" завітають у м. Борщів!

Місце проведення: Палац Студентів м. Борщів

Вхід вільний!

Відбудеться 2 сеанси з 14:00 по 20:00


Переглядів: 1745


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: