Головна » 2017 » Травень » 27 » Питання премії міського голови Борщева "розкололо" партію Порошенка

Питання премії міського голови Борщева "розкололо" партію Порошенка

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 2630
Сесія Борщівської міської ради, яка відбулась минулого тижня, була доволі спокійною, якщо порівнювати з усіма попередніми. Тут, швидше за все, свою роль зіграли таємні домовленості між командою Івана Кобилянського та діючими депутатами міської ради, окремі з яких отримали привілеї від влади міста та особисту вигоду.

Показовим у цьому контектсі стало голосування за преміювання міського голови в розмірі 160% , проти чого виступали деякі з членів бюджетної комісії, вказуючи на той факт, що по інших громадах преміювання голів не перевищує 100%.

Як би там не було, але принципове питання таки отримало мінімальну підтримку і 14 голосів "За". Досить дивним виявилось голосування за преміювання міського голови фактично опозиційної в міській раді партії "БПП", з чотирьох депутатів якої двоє висловились "за" і двоє голосувало "проти" настільки високої ставки преміювання.

Виявляється, якщо на рівні району між партією Петра Порошенка і представниками Юлії Тимошенко точиться справжня війна і керівники двох політичних сил в словесних баталіях часто демонструють категоричну незгоду один з одним, звинувачують в усіх смертних гріхах та навіть корупції, то в міській раді здатні діяти синхронно.

Нічого поганого в такій взаємодії не могло б бути, якби це було суто господарське питання чи питання загального розвитку громади, а не питання фінансового добробуту міського голови. Навіть біглий аналіз цієї ситуації дає можливість зрозуміти, що у Івана Кобилянського в запасі є кілька вірних депутатів з опозиційних сил, які можуть в найпотрібніший момент забезпечити позитивне голосування, навіть якщо воно йде врозріз з політикою партії та поглядами керівництва.

Переглядів: 2630


Коментарі

0
2 Sashko   [Материал]
Пане Орест, ваші маніпуляції та пересмикування залиште для когось іншого. Якби я чи журналісти жили в Гусятині, то нови стосувалися б суто Гусятина і його влади. А тому не потрібно дивуватись, що ми описуємо роботу міської влади і намагаємось зробити її максимально прозорою і чесною.

0
1 Орест Ярема   [Материал]
Щось Ви Сашко підвищену увагу приділяєте міській раді.Ваш сайт висвітлює симпатію однієї політичної сили. В зарплаті Кобилянського нема ніякої політики. Поцікавтися та прирівняйте зарплату голови райдержадміністрації та її підрозділів, заступника голови районної ради Русенка, який рідко появляється на роботі. ГАНЬБА!!!

Имя *:
Email *:
Код *: