Головна » 2018 » Лютий » 25 » Півтисячі мешканців Борщівщини переглянули "Кіборгів"

Півтисячі мешканців Борщівщини переглянули "Кіборгів"

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1565
За стійкість, безстрашність і непереможність українських захисників Донецького аеропорту назвали «кіборгами», а форпост українських кіборгів став символом української мужності, оплотом українського духу.

Аншлагом супроводжувався показ фільму “Кіборги” у Палаці студентів Борщівського агротехнічного коледжу, який відбувся на початку тижня. Студенти, викладачі, місцеві політики та волонтери, звичайні містяни та ветерани АТО прийшли на кіносеанс, щоб переглянути шедевральну стрічку талановитого кінематографіста Ахтема Сеїтаблаєва.

Для борщів'ян це непересічна подія, адже місцевий кінотеатр давно не функціонує і долучитись до прекрасного вдається вкрай рідко.

Два тижні з 242 днів запеклого протистояння знімальна група вмістила у дві години. На екрані – шестеро бійців. Вони різного віку, професії, статусу (є контрактники і добровольці), хтось говорить українською, хтось – російською, кимось керує жага помсти окупантам, кимось – любов до рідної землі, й навіть ця любов у кожного своя, але всі вони тут… Перебування в бойових умовах зрештою виявить справжню, не вдавану сутність кожного.

Перед глядачами виступила заступник генерального директора ТО КП «Кінодністер» Наталія Музичук та ветеран російсько-української війни Андрій Русенко, за сприяння якого і став можливим показ картини в Борщеві.

Чимало глядачів зізнаються, що дивитися фільм нелегко, адже йдеться про війну, яка досі триває. Сюжет дійсно тримає в напрузі до самого кінця. У декого на очах були сльози, хтось мовчки і в глибокій задумі покидав зал.























Фото Michalur Urbanski
Переглядів: 1565


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: