Головна » 2017 » Квітень » 10 » Подробиці нападу на Богдана Федорчука: катували за допомогою праски та кип’ятку

Подробиці нападу на Богдана Федорчука: катували за допомогою праски та кип’ятку

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4987
Після нелюдських знущань над підприємцем з Борщева з метою заволодіння його коштами, чоловік потрапив до реанімації, а через сильні опіки, яких йому завдали злочинці, довелося робити пересадку шкіри.

Про це сьогодні, 10 квітня, на прес-конференції розповів начальник обласної поліції Олександр Богомол (на фото).

За його словами, наразі чотирьох бандитів розшукують. До помешкання 58-річного потерпілого вони проникли у ніч на 4 квітня шляхом виламування вхідних дверей. Потерпілий зазнав значних тілесних ушкоджень, адже його били, катували за допомогою праски та кип’ятку. Після отримання інформації про те, де знаходяться гроші, забрали їх і втекли.

– Відразу після нападу потерпілого доправили до реанімаційного відділення, – каже Олександр Богомол. – Через велику кількість опіків на його тілі, медикам довелося робити пересадку шкіри. Наразі він перебуває на лікуванні. Враховуючи такі жорстокі випадки розбійних нападів на мешканців області, звертаюся до всіх людей, які мають статки, облаштувати в будинку сигналізацію або встановити тривожні кнопки. Таким чином вдасться вберегти своє життя та здоров’я й полегшити роботу поліції у розшуку злочинців.

Джерело: Галас
Переглядів: 4987


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: