Головна » 2020 » Вересень » 4 » "Поламані меблі та відсутність ліків": у мережі показали, як на Тернопільщині лікують хворих на COVID-19 (ФОТО)

"Поламані меблі та відсутність ліків": у мережі показали, як на Тернопільщині лікують хворих на COVID-19 (ФОТО)

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1144
У соціальній мережі мешканка Ланівців розповіла про умови в місцевій лікарі в якій лікують хворих на COVID-19.

Допис Марина Павловна розмістила у спільноті Facebook "Моя Лановеччина".

За словами пані Марини, її матері хворій на коронавірус знадобилася госпіталізація, тож її відвезли до інфекційного відділення місцевої лікарні. У палаті, в яку поклали жінку умови зовсім не відповідають тому, аби лікувати там хворих: у палаті брудно а меблі поламані.

"Мене сьогодні просто розриває від злості! моя мама захворіла вірусом Covid-19, труднощі з диханням, госпіталізували до Лановенцької ЦРЛ в Тернопільській області в інфекційне відділення. Як на мене все має бути стерильно і чисто , але такого жахіття не то що подумати, я навіть уявити нічого гіршого не могла. Так ось у палаті та загалом брудно ( нагадаю відділення інфекційне, лікуються хворі на ковід), дверцята тумбочок відвалюються , хворі лежать на старих панцирних ліжках, у яких для того щоб не прогинались пружини підкладено дерев'яна дошка. По словам мами лежати не можливо, а коли вона сидить, то їй важко дихати", – розповідає Марина Павловна.

Також зі слів жінки, персонал лікарні повідомив їй, що потрібно докупити лампочки та сміттєві пакети.
Окрім цього купляти за власний кошт довелося й ліки від COVID-19.

"За ліки я взагалі мовчу, не дивлячись на те, що для хворих на COVID-19 вони є безкоштовними, майже всі ми купували за власний кошт, бо вони у лікарні відсутні", – пише жінка.

Перевести маму до іншої лікарні не може навіть за бажання адже перевести хвору на коронавірус жінку до іншої лікарні просто не можуть.





0352
Переглядів: 1144


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: