Головна » 2019 » Травень » 3 » Поліція з майбутнього, або чому так примітивно "зливають" справу Володимира Яворського

Поліція з майбутнього, або чому так примітивно "зливають" справу Володимира Яворського

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1600
Уже кілька років тягнеться розслідування у справі померлого борщівського активіста та "свободівця" Володимира Яворського. І хоча для багатьох притомних людей давно зрозуміло, що відомий на теренах Борщівщини волонтер став жертвою лікарської халатності та бездіяльності, видається є люди, які свідомо або саботують розслідування справи, або несвідомо і в цей самий час вкрай непрофесійно виконують свої посадові обов'язки.

Відповідний висновок можна зробити з опублікованих копій допиту керівника Управління оперативно-технічних заходів (УОТЗ) Тернопільської області. Так от, судячи з написаного, можна зрозуміти, що слідчий СВ Борщівського ВП Спольський В.С. не вчиняв жодних неправомірних дій і жодних порушень за ним не прослідковується.

Але найголовніше те, що керівництво згадуваного Управління, яке підпорядковане ГУНП Тернопільської області, схоже, проігнорувало доручення слідчого судді Борщівського районного суду від 17 січня 2015 року, в якому чітко вказано про необхідність проведення слідчих дій і залучення до справи матеріалів мобільної мережі "Київстар", щоб встановити дуже важливі для розслідування факти. Інакше як можна пояснити, чому керівник Управління оперативно-технічних заходів під час допиту посилається на документи та накази, які вийдуть лишень через півтора та три роки відповідно. Саме судячи з цих наказів 2016 та 2018 років, оперативники на початку 2015 року не могли повноцінно займатись своїми обов'язками, щоб їх "не розшифрували перед оточуючими".



Переглядів: 1600


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: