Головна » 2018 » Червень » 24 » Політичний тиск чи намагання влади Борщева закрити рота усім, хто проти?

Політичний тиск чи намагання влади Борщева закрити рота усім, хто проти?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1888
В недавніх публікаціях ми уже писали про намагання влади нашого прекрасного Борщева закрити рота усім, хто намагається протистояти безчинству та безгосподарності, яка царює у владних кабінетах міста. Підтвердженням цього стало рішення виконавчого комітету "знайти та покарати" тих, хто дозволяє собі виступати з критикою Івана Кобилянського та його підлеглих.

Гегемонія місцевої "Батьківщини" давно викликає нерозуміння та навіть огиду у свідомих мешканців міста, які чудово розуміють, що теперішня політична еліта нашого краю прийшла до влади, щоб заробляти та збагачуватись. Тому, власне, вони так вперто і захищають власні бізнесові інтереси та рішення, які часто суперечать здоровому глузду.

Так і не дочекавшись реверансів від місцевих політичних опонентів, а це в першу чергу представники "Свободи", намісники Юлії Тимошенко на нашій прекрасній Борщівській землі вирішили вдатись до інших, більш дієвих, на їхню думку, дій - політичного тиску та переслідувань. Тим більше, що галас довкола забудови зелених зон уже неможливо стримувати і усе більша кількість місцевого люду розуміє, що отримати "добро" на такі дії можуть хіба що дуже близькі або впливові люди, але точно вже не звичайні борщів'яни.

Щойно розгорівся скандал довкола забудови скверу поблизу дитячої бібліотеки, в якому встановила кіоск дружина борщівського військового комісара, місцеві депутати від "Свободи" вирішили поцікавитись у мешканців міста їхньою думкою стосовно таких дій та поспілкуватись з небайдужими людьми, які переймаються проблемами громади. Такі дії "свободівців" можна трактувати по-різному, залежно від того, хто і якій політичній силі довіряє, але сам факт, що депутати спілкуються з людьми і цікавляться їхньою думкою, дає надію, що рано чи пізно, але в нашій державі щось та й зміниться на краще.

Але, схоже, декому з місцевих посадовців та тих, кому так кортить, щоб довкола була тиша і благодать, адже так легше заробляти гроші, набридла непоступливість націоналістів. І от, саме під час спілкування з людьми в центральній частині міста, в поліцію надійшов дзвінок від такого собі Назара Козака, який заявив, що "свободівці" незаконно встановили намет. Підозріло оперативно на цей дзвінок відреагували не тільки в поліції, а й у самій міській раді, адже буквально за кілька хвилин на місце жахливого злочину прибули правоохоронці та головний архітектор Борщева Василь Калуцький.

Саме архітектор Калуцький згодом, коли давав пояснення правоохоронцям, вказує, що намет політичної партії "Свобода" розміщено з порушенням правил благоустрою. Це стає зрозуміло з копій документів, які надала "Звістці" Наталія Яворська та з яких випливає, що присутній архітектор переконаний у існуванні цілої низки порушень, про що вказує поліцейським.




Пояснення, надане поліцейським головним архітектором Борщівської ОТГ, в якому він прямо вказує на порушення.


Дивовижно, але при цьому, за якийсь час, коли буквально в цьому самому місці встановили намет іншої політичної сили, у якої дуже навіть дружні стосунки з міським головою Іваном Кобилянським, цей самий працівник міської ради чомусь не помітив порушень. Збіг обставин?!

"У четвер 14 червня 2018 року у центрі міста, на пішохідній зоні біля кіоску з пресою стоїть собі намет політичної партії "Самопоміч". Якраз у той самий день довелось мені зустрітися з архітектором Калуцьким В.Д., от і запитала його чи виходив він з поліцією до того намету, на що він відповів, що він не бачив ніякої палатки і нікуди не виходив. Тоді в мене логічно виникло питання, чому так вибірково виходять на встановлені намети політичних сил, на що архітектор сором'язливо промовчав. Намет і далі стояв собі там, де стояв, навіть після моєї розмови з архітектором, ніяка адмінкомісія не виходила (а тепер зробіть, будь ласка, висновок щодо об'єктивності та неупередженості).", - написала на власній сторінці депутат районної ради Тетяна Іванюк.

Розуміючи усю безглуздість звинувачень та провівши перевірку, результати якої підтвердили законність встановлення намету депутатами "Свободи" для вивчення громадської думки та прийому громадян, в поліції відповіли, що не бачать жодних кримінальних чи адміністративних порушень, про які раніше заявив головний архітектор Борщівської ОТГ.


Результати перевірки правоохоронцями за заявою Назара Козака.


Ось так, шановні читачі, складається враження, що місцева влада бореться не тільки з журналістами, а й з депутатами та активістами, які сміють виступати проти, прикриваючи тих, хто слухняно виконує усі вказівки та прохання.
Переглядів: 1888


Коментарі

0
1 Jack Averman   [Материал]
Немає нічого дивного в діях керівництва Борщівської міської ради! Скоро дембель, крісло мера займе Христина Яворська, які уже довіряє більша частина населення міста! Прийде вона на посаду проведем ревізію а дальше кримінальне провадження, суд і тюрма! Будете повертати все награбоване в тому числі дивани і шафи які ви придбали за бюджетні гроші!

Имя *:
Email *:
Код *: