Головна » 2016 » Вересень » 10 » Політик з Борщівщини подав клопотання про політичний притулок в Панамі

Політик з Борщівщини подав клопотання про політичний притулок в Панамі

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1197
Відомий політичний діяч з Мельниці-Подільської, яким свого часу так пишалися мешканці Борщівщини, давно перетворився в одного з самих одіозних втікачів режиму Януковича. Чиновник, який народився 1973 року в селищі Мельниці-Подільській та очолював партію "ПОРА", в часи Помаранчевої революції був одним з самих видних активістів і згодом отримав посаду радника Віктора Ющенка.

В 2007 році став народним депутатом від "Нашої України". Згодом, коли Ющенко передав віжки правління Януковичу, Каськів переметнувся в табір нового президента і в 2010 році очолив Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України. На цій посаді він "прославився" мільярдними пограбунками бюджету.

Зі зміною влади після Революції Гідності Владислав Каськів зрозумів, що залишатись в Україні вже не так безпечно, а тому втік в Латинську Америку, звідки тролив вітчизняних копів та прокурорів, відверто насміхаючись над невдалими спробами повернути його в рідну країну.

І от цими днями, перебуваючи в Панамі, Каськів потрапив за грати. Як повідомляє заступник генпрокурора Євген Єнін, політик-утікач має можливість вийти на свободу з панамської в'язниці тільки в тому випадку, якщо сплатить 600 тисяч доларів застави. Після цього на нього чекає суд і можлива екстрадиція в Україну.

Переглядів: 1197


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: