Головна » 2017 » Лютий » 17 » Політик з Борщівщини Віктор Овчарук намагається уникнути відповідальності за пиятику?

Політик з Борщівщини Віктор Овчарук намагається уникнути відповідальності за пиятику?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 1822
16 лютого у Тернопільському міськрайонному суді мало відбутися слухання справи, фігурантом якої є голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.



Нагадаємо, наприкінці грудня 2016 року патрульні поліцейські склали протокол на Віктора Овчарука, який перебував за кермом у стані алкогольного

сп’яніння. Тоді проходити на місці тест на вміст алкоголю в крові він відмовився, як відмовився це робити й у наркодиспансері. А наступного дня Овчарук приніс в Управління патрульної поліції медичну довідку, в якій зазначалося, що на момент зупинення він був тверезий.

Проте, складеного протоколу у патрульній поліції не скасували й всі матеріали направили до суду. Дану справу розглядає суддя Тернопільського міськрайонного суду Юрій Дзюбановський.


Інспектор поліції Світлана Щотка оформила протокол на голову Тернопільської облради

Сьогодні перед початком судового розгляду він зачитав заяву від захисника Овчарука, яка надійшла на адресу суду. У заяві зазначається про те, що 3 лютого адвокат подав заперечення протоколу про адмінправопорушення та клопотання витребування від ГУНП у Тернопільській області матеріалів відеофіксації, що стосуються складання протоколу про адмінправопорушення за ч.1 ст. 130 КУпАП 30 грудня 2016 року, як необхідний доказ у справі.

«Станом на 3 лютого дані матеріали не надійшли, тому я фактично позбавлений права на ознайомлення з ними, – йдеться у заяві. – Тому прошу призначити розгляд справи на 16 лютого».

Однак, сьогодні, на призначене судове засідання, ні Віктор Овчарук, ні його захисник не з’явилися, адже, як зазначив суддя, знову клопотали про перенесення розгляду справи.

Дане клопотання доручено до матеріалів справи, надійшли до суду й відеоматеріали від Управління патрульної поліції Тернополя. Наступний розгляд перенесли на 27 лютого.

Втім, як пояснили в Управлінні патрульної поліції, дана справа має терміни давності, в які повинна розглянутися й по складеному протоколу має бути винесене рішення, а це три місяці, інакше, після їх спливу вже нічого не можна буде зробити й до адміністративної відповідальності притягнути Віктора Овчарука вже буде неможливо.

Джерело: Галас
Переглядів: 1822


Коментарі

0
2 Петро Іванович   [Материал]
Ну шо ви до хдлопа причепилися? З кожним може статися. Віктор Вікторович - людина серйозна, нещодавно грамоту від Верховної Ради получив. А ви з якимось інспектором правди шукаєте

0
1 В. Щербаков   [Материал]
Ребя, вас розводять як лохів, а ви все ковтаєте.

Имя *:
Email *:
Код *: