Головна » 2017 » Лютий » 7 » Політика з Борщівщини Віктора Овчарука визнали ворогом преси

Політика з Борщівщини Віктора Овчарука визнали ворогом преси

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 1621
Випадок із затриманням патрульними голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука вдалося тихенько «спустити на гальмах». Як мовиться – зам’яти.

Воно і не дивно – Віктор Вікторович приніс поліцейським довідку, яка засвідчила, що він за здоровий спосіб життя. А якщо у його крові інколи трапляється кілька проміле алкоголю, то винятково із цукерок «Рошен» з коньяком.

Таким чином Віктор Овчарук відбувся маленьким штрафом і легеньким переляком.

А ось Національна спілка журналістів України не взяла до уваги тверезий спосіб життя Віктора Вікторовича і включила його до списку «Ворогів реформування преси-2016». Наш голова там такий не один. Робоча група НСЖУ за зверненнями редакцій газет і журналів знайшла таких аж 16 чоловік.

Цікаво, яку довідку він принесе цього разу, щоб і цю ситуацію якось зам’яти?

Нагадаємо, що Віктор Овчарук є уродженцем с. Іване-Пусте Борщівського району.



Джерело: ПроТе
Переглядів: 1621


Коментарі

0
2 Остап   [Материал]
Ага, Стьопка...а коли тебе зіб'є на своїй іномарці бухий Овчарук і потім скаже своїм журналістам написати, що це ти був бухий в жопень, тоді твої рідні по іншому заговорять. Він мав піти у відставку і скласти мандат ще тоді, коли його зловили за рулем напідпитку і ще потім брехав людям, шо то не він був!!!

0
1 Степан   [Материал]
Ох,ці вже проплачені статті .Журналісти лише гроші заробляють.Може вже треба якийсь закон і про журналістику прийнят.и,бо пишуть що хочуть.

Имя *:
Email *:
Код *: