Головна » 2018 » Березень » 21 » Поляка, який 8 років нелегалом жив на Борщівщині, видворили з України

Поляка, який 8 років нелегалом жив на Борщівщині, видворили з України

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2290
Іноземцеві надали можливість виїхати з України. Він проігнорував. Тепер має заборону суду на в’їзд ще на 8 років. А тут залишилась цивільна дружина.

Приїхав до України на кілька місяців, а осів на 8 років.

Тернопільські міграційники видворили поляка, який нелегально проживав в Україні. Окрім того, суд виніс рішення про заборону іноземцеві в’їзду на територію нашої країни впродовж ще 8 років.

Нелегала з Польщі виявили працівники міграційної служби на Борщівщині в ході профілактичних заходів «Мігрант». З’ясувалося, що 41-річний громадянин Польщі на законних підставах приїхав в Україну ще в 2010 році на декілька місяців, а затримався нелегально на вісім років, - повідомила заступник начальника управління державної міграційної служби в області Тетяна Лобач.

- Увесь цей час іноземець співмешкав з українкою, але про оформлення документів для законного перебування на території нашої країни так і не подбав. Посадовці Борщівського районного сектору міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення нелегального мігранта, згідно з яким чоловік повинен був виїхати з України впродовж місяця. Але не зробив цього. Відтак, згідно з рішенням Тернопільського міськрайсуду, нелегального мігранта днями було видворено з України.

Як з’ясували журналісти, чоловік проживав у Мельниця-Подільській. Тут залишилась його цивільна дружина.

Джерело: 20Хвилин
Переглядів: 2290


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: