Головна » 2021 » Лютий » 17 » Потрібні гроші та ліки: голова громади на Тернопільщині скликає надзвичайну комісію через коронавірус (відео)

Потрібні гроші та ліки: голова громади на Тернопільщині скликає надзвичайну комісію через коронавірус (відео)

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1775
У Монастириській ОТГ, що на Тернопільщині склалася надзвичайно складна ситуація з поширенням коронавірусу.

Андрій Старух, голова громади у своєму відеозверненні відзначив, що завтра скликає надзвичайну комісію та просить усіх небайдужих допомогти грошима, обладнанням, додатковими ліжками. Також через різке зростання хворих на коронавірус, у місті хочуть ввести додаткові карантинні обмеження.

"По району активних 166 осіб, у лікарні 51 особа, з них 17 на кисневій підтримці. На вечір 17 лютого ще плюс 16 жителів громади, завтра скликаю комісію ТЕБ та НС, - відзначив Андрій Старух.

"- На днях ми поховали працівника міської ради, батька старости нашої громади та хрещену матір нашої працівниці. Звертаюся до усіх - підприємців , благодійних фондів та небайдужих людей. Нам важко забезпечити усім необхідних хворих на коронавірус, які перебвають у районній лікарні. Ми маємо потребу ще хоча б у 10 ліжках для хворих на коронавірус. Також нам необхідні ліки для хворих на коронавірус".



Тернополяни
Переглядів: 1775


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: