Головна » 2017 » Вересень » 24 » Представники борщівських електромереж дурять рятувальників?

Представники борщівських електромереж дурять рятувальників?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1472
Учора в мережі розгорівся невеличкий скандал, який вийшов у публічну площину і на який доволі оперативно відреагував голова ТОДА Степан Барна. Відома тернопільська волонтерка Ірина Жигунова звинуватила владу у пустих обіцянках та ігноруванні проблем бізнесу та інвесторів, які хочуть щось змінювати і намагаються відроджувати маленькі і депресивні села. Зокрема, за словами Ірини, вона уже кілька тижнів не може запустити швейний цеху селі Турильче через проблеми з електропостачанням.

У відповідь Степан Степанович пообіцяв розібратись і передав справу на контроль голові Борщівської РДА Людмилі Юзьків.

А пізнім вечором начальник управління цивільного захисту населення ТОДА Ігор Лівінський оприлюднив результати неофіційного службового розслідування, проведеного ним особисто та начальником Борщівського РВ ДСНС, в ході якого вдалось з'ясувати, що районі електромережі завідомо давали неповну інформацію, щодо відключень, а простіше кажучи - дурили.

За словами Ігора Лівінського, 21 вересня представники районих електромереж надали інформацію в ДСНС, що після негоди електропостачання повністю відновлено. Зателефонувавши у деякі з вказаних населених пунктів, в яких начебто було відновлено електропостачання, рятувальники встановили, що подана інформація не відповідає дійсності.

Переглядів: 1472


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: