Головна » 2016 » Грудень » 29 » Пройдисвіт видурив у стареньких з Борщівщини майже 50 тисяч гривень

Пройдисвіт видурив у стареньких з Борщівщини майже 50 тисяч гривень

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2075
Аферисти та пройдисвіти давно та активно полюють на довірливих громадян, вигадуючи усе нові та нові способи нажитись на нічого не підозрюючих людях.

Не розпізнали шахрая і старенькі з селища Мельниця-Подільська, впустивши чоловіка до помешкання та віддавши до рук афериста чималі заощадження.

Про те, що працівники банку обходять усіх пенсіонерів, аби обміняти банкноти на євровалюту їх повідомив незнайомець, який представився одним з таких робітників. Запевнив, що не слід зволікати бо купюри вже в новому році вийдуть з обігу.

Втершись в довіру, аферист зумів забрати не тільки 30 тисяч гривень, а ще й непомітно прихопити з собою 700 доларів. Зловмисника розшукують.

Поліцейські вкотре застерігають краян не довіряти незнайомцям. Якщо до вас завітала підозріла особа, котра назвалась працівником будь-якої державної чи комунальної установи, в першу чергу попросіть її пред’явити посвідчення, також зателефонуйте на підприємство, аби з’ясувати усі обставини даного візиту. Перевірте ретельно почуту інформацію, не поспішайте віддавати незнайомцям гроші за будь-які послуги, розмінювати чи міняти купюри.

У випадку відмови від надання зазначених документів або при відсутності їх у будь-яких працівників установ, повідомляйте про такі візити поліцейських.

Також слід повідомляти про усіх незнайомців, що приїхали до вашого села чи містечка і, ходячи по домівках, пропонують товар чи просять допомоги. Розкажіть про подібні шахрайства своїм стареньким родичам та знайомим, адже саме пенсіонери найчастіше стають жертвами таких злодіянь.

Якщо ви все ж стали жертвою шахраїв, негайно телефонуйте на лінію 102.




Джерело: ГУНП
Переглядів: 2075


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: