Головна » 2017 » Лютий » 1 » Радник Арсена Авакова, Михайло Апостол розкритикував псевдоблагодійників

Радник Арсена Авакова, Михайло Апостол розкритикував псевдоблагодійників

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1017
Так вже повелось, що вітчизняні політики та чиновники інколи втрачають всіляку людську гідність, коли потрібно попіаритись і продемонструвати довірливому електорату, що вони справжнісінькі слуги народу і меценати, які не сплять ночами, щоб тільки допомогти нам збідованим.

В гонитві за славою і піаром вони готові на все: приписують собі неіснуючі досягнення, видають іноземну допомогу за власну, вихваляються залученням інвестицій, хоча сам інвестор про їх існуванні навіть не здогадується до моменту, коли появляється сам чинуша в товаристві фотографа.

Одним з тих, кому ці ігри стали поперек горла, став відомий екс-нардеп з Тернопільщини, а нині радник міністра МВС Арсена Авакова - Михайло Апостол. В соціальних мережах він доволі лаконічно розклав усе по полицях, назвавши усе своїми іменами.

Варто сказати, що в таких "акціях благодійності" у нас встигли засвітитись практично усі можновладці: починаючи від вірних помічників Олега Барни, закінчуючи керівниками окремих громад та району, які щасливо фотографуються на фоні халявних подарунків від китайців чи з державного бюджету...



Переглядів: 1017


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: