Головна » 2019 » Грудень » 14 » Річку на Борщівщині горе-ділки та безвідповідільні можновладці перетворили на болото?

Річку на Борщівщині горе-ділки та безвідповідільні можновладці перетворили на болото?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2148
Річка Збруч, яка є однією з найбільших водних артерій Борщівського краю, схоже, буде знищена. Підприємці, які заробляють колосальні гроші на "зелених тарифах" та при цьому майже нічого не інвестують у екологічні проекти, можуть і далі збагачуватись. Що стосується звичайних людей, то їм доведеться миритись з тим, що господарська діяльність ТОВ «Сібекс» всіляко підтримується місцевими депутатами, керівниками та чиновниками.

Дуже промовистим та емоційним є пост місцевого активіста Сергія Боднарчука, який разом зі своїми однодумцями з ГО "Скеля" боровся проти свавілля бізнесменів та чиновників, які не зробили нічого, щоб зупинити знищення річки.

"От ми дочекалися останньої серії з міні-серіалу "Перегородження р.Збруч у Скалі-Подільській". Це останній пост в групі і я її закрию. Як видно на фото, самої річечки витікає менше метра. Місцевим мешканцям хочу подякувати за мовчазне спостерігання даного будівництва. ( Це-ж не з сусідом за 10 см подвір'я судитись!). Також бажаю успіхів місцевим чиновникам і депутатам усіх рівнів, - котрі давали різні "погодження" на проведення даних будівельних робіт; і звісно інспектуючим та каральним органам, котрі, як сліпі кошенята, ніц не виділи протизаконного,- ви рідну маму продасте за "шакаладку". Тварюки продажні.",- написав Сергій Боднарчук.



Переглядів: 2148


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: