Головна » 2021 » Липень » 28 » «Рідна Борщівщина» поповнила лави екс-гравцем тернопільської «Ниви»

«Рідна Борщівщина» поповнила лави екс-гравцем тернопільської «Ниви»

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 680
Серйозне кадрове підсилення здійснює «Рідна Борщівщина» – третя команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області після першого кола. Її ряди поповнив досвідчений 27-річний центральний півзахисник, діючий чемпіон області, а в минулому гравець тернопільської «Ниви» Богдан Слоневський.

За плечима Богдана півтора сезони виступів у професійній другій лізі за тернопільську «Ниву». Загалом у чемпіонаті та кубку України Слоневський провів 44 поєдинки, в яких відзначився п’ятьма забитими м’ячами. Також за «Ниву» Богдан провів 9 матчів (1 забитий гол), коли та ще грала у аматорському чемпіонаті України.

У 2019-2020 роках Слонеський захищав кольори іншої «Ниви» – теребовлянської. За два сезони за теребовлянців він відіграв 29 матчів та забив 6 голів у чемпіонаті області і 19 матчів та 4 голи – в аматорському чемпіонаті України. Упродовж цього часу здобув золоті медалі обласного чемпіонату та виграв кубок області в 2020 році.

У першій половині 2021 року Богдан Слоневський виступав за великогаївський «Агрон». Щоправда, через травму, провів за цю команду всього 8 матчів: три – у чемпіонаті Тернопільської області (у загальному мав 51 хвилину ігрового часу) та п’ять – в аматорському чемпіонаті України (266 хвилин). До речі, це був другий прихід цього гравця до «Агрона». У 2016 році він відіграв за великогаївську команду 18 матчів, у яких відзначився трьома голами.

Дебютувати за свою нову команду Богдан Слоневським матиме змогу найближчої неділі, 1 серпня, у першому матчі другого кола проти хоростківської «Зорі».


Номер1
Переглядів: 680


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: