Головна » 2020 » Серпень » 11 » Рідні просять молитись за юного борщів'янина Максима, на якого завтра чекає надскладна операція

Рідні просять молитись за юного борщів'янина Максима, на якого завтра чекає надскладна операція

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2321
"Дорогий мій Борщів!Україна!Польща!І цілий світ! Завтра між 7.00а 8.00 нашого Максимка заберуть на операцію. По українському часі це буде між 8.00-9.00. Буде вона складна.12.08.2020 дуже важлива для нас дата. Це день його народження! Повноліття. І день який принесе Максиму нове життя! Я всіх прошу про спільну молитву для нашого Максимка.

Я знаю разом ми переможемо!!!"

Нагадаємо, кілька тижнів тому "Звістка" писала про складну ситуацію та важкі проблеми зі здоров'ям у 17-річного борщів'янина Максима Бебешка, який переніс уже кілька операцій на головному мозку і страждає від невимовних болей. Величезна пухлина змушує хлопця страждати.

Завтра, 12 серпня, коли Максиму виповниться 18 років, у одній з кращих європейських клінік йому проведуть складну операцію з видалення пухлини.

Завдяки небайдужим людям в Польщі, Україні та світі, які долучилися до збору коштів, вдалось зібрати необхідну суму для термінової операції.

Сьогодні рідні Максима звертають за молитовною підтримкою.

Переглядів: 2321


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: