Головна » 2020 » Березень » 9 » Роман Сасанчин з Тернопільщини продовжив боротьбу за перемогу в “Голосі країни” (Відео)

Роман Сасанчин з Тернопільщини продовжив боротьбу за перемогу в “Голосі країни” (Відео)

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1138
Роман Сасанчин з Тернопільщини поборовся із сільським блогером Сергієм Клейнісом.

У новому випуску проєкту "Голос країни-10" виступила ще одна пара учасників – сільський блогер Сергій Клейніс та переможець проєкту "Голос. Діти" Роман Сасанчин з команди Дана Балана.

Хлопці разом зі своїм тренером підготували сюрприз для Тіни Кароль. У вокальному двобої на сцені ювілейного сезону вони виконали пісню Тіни "Не дощ" у незвичному аранжуванні.

Після виступу хлопці зізналися, що відчували себе "справжніми амурами" на проєкті. "Цією піснею ми хотіли висловити, які є в Дана до Тіни справжні та сильні почуття", – розсекретив Роман.

Тіна Кароль була у захопленні від подарунку: "Дуже гармонійно! Молодці!".

"Це подарунок для Тіни. Я захотів дізнатися більше про її творчість. Зараз я знаю усі її пісні, ця мене дуже зачепила. Думаю, у нас вийшло", – прокоментував свій вчинок тренер Дан.

"Рома дуже круто співає і я це знаю, а ось Сергій просто здивував, я не очікував, що ви так співаєте! Нокаутований, я за вас", – прокоментував MONATIK.

"Рома, я впевнена, що SMS-голоси за тебе просто рватимуть прямі ефіри", – зауважила Тіна Кароль.

"SMS-голосування – це класно, але Рома заспівав цю пісню досить позитивно, а Сергій більш драматично. Останнє мені більш ближче", – додала Настя Каменських.

"Настю, ти дуже вірно підкреслила. Для мене це не позитивно, а харизматично і в цьому частина його таланту. Що стосується Сергія, я також не очікував, що в тобі стільки всього багатого. Друзі, все одно я не залишаю своїх товаришів. Я буду поруч з вами, але далі я піду з Ромою", – зробив свій вибір Балан.

Після проникливого виступу для подальшої участі Дан Балан обрав Романа Сасанчина. А Сергій, на жаль, був змушений повернутися додому. Жоден з тренерів не скористався нагодою “вкрасти” його у свою команду.



Переглядів: 1138


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: