Головна » 2017 » Вересень » 28 » Розгромною поразкою закінчився футбольний матч у Скалі-Подільській

Розгромною поразкою закінчився футбольний матч у Скалі-Подільській

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1454
У матчі 19-го туру першої обласної ліги команда зі Скали-Подільської у рідних стінах приймала суперників з Теребовлі. Незважаючи на усі зусилля наших футболістів, теребовлянська «Нива» перемогла «Скалу-Айва» – 9:1.

Прокоментувати події у матчі ми попросили виконувача обов’язків головного тренера «Ниви» Назара Козака:

– Незважаючи на великий рахунок на нашу користь, суперник доволі міцний. «Скала-Айва» добре діяла в середині поля та в нападі, трішки гірше в обороні, внаслідок чого, отримали чимало м’ячів у свої ворота. Загалом, «Скала-Айва», хоча і двічі програла «Ниві» з великими рахунками (0:6 – у Теребовлі і 1:9 – у Скалі-Подільській), зі всіх команд першої обласної ліги, ця команда мені сподобалася найбільше. Вони не грають на відбій, не закриваються в глухій обороні, намагаюся вийти в атаку через пас тощо.

Що стосується теребовлянської «Ниви», то у звітному матчі мої підопічні виглядали дуже втомленими, але це й не дивно, адже що третій день у нас офіційна гра. Важко грати у такому темпі, якщо постійно 3-5 футболістів травмованих. Тим не менше виділив би гру нашого новачка Святослава Дзядикевича, який за 45 хвилин ігрового часу відзначився хет-триком, при цьому вдало діяв як у низу, так і на другому поверсі. Хоча місцями Святослав ще не мав доброї взаємодії з новими партнерами, але часто за його участю виходили доволі хороші комбінації. Сподіваюся він швидко знайде спільну мову з усіма гравцями «Ниви» та принесе чимало користі нашій команді. Також хочу відзначити Андрія Сухецького (на фото з м'ячем), котрий цього разу грав на правому краю півзахисту і провів гру доволі активно, з великої кількістю небезпечних фланговий навісів.

Після цієї перемоги в теребовлянської «Ниви» 45 набраних очок, і команда на три пункти випереджає ФК «Копичинці», при цьому теребовлянці мають ще два матчі в запасі.

***

Перша ліга. 19 тур

«Скала-Айва» (Скала-Подільська) – «Нива» (Теребовля) – 1:9 (0:7)

27 вересня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 200 гл. +18 град

Арбітр – Андрій Федунець (Тернопіль), асистенти – Володимир Ясюченя (Тернопіль), Михайло Брик (Тернопіль).

Делегат-спостерігач – Олександр Найко (Тернопіль).

«Скала-Айва»: Прийдун (Звіжинський, 46), Атаманчук, Кеня, Вадовський, В. Павлюк (Войчишин, 46), С. Павлюк, Клапоущак, Тимощук, Чесник, Зубик, Ганджула.

«Нива»: Гарас (Кравчук, 46), Полянчук (Бодак, 46), Макогон, Ковалик-к, Ю. Никеруй, Сухецький, Р. Гаврилюк О. Никеруй (Червонецький, 46), Дзядикевич (Боженко, 46), І. Сороцький, Луцик (Штанкевич, 46).

Голи: Р. Луцик (69), С. Дзядикевич (14, 23, 38), І. Сороцький (18), Р. Гаврилюк (32), С. Полянчук (35), О. Боженко (64), П. Макогон (70), А. Вадовський (75).

Попереджений: Р. Гаврилюк (58).



Джерело: ФФТО
Переглядів: 1454


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: