Головна » 2020 » Січень » 24 » "Розводять, як котят": голова Чортківської райради Віктор Шепета ошукав депутатів ради?

"Розводять, як котят": голова Чортківської райради Віктор Шепета ошукав депутатів ради?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5449
23 січня 2020 року відбулася позачергова сесія Чортківської районної ради. Де одним із питань було «Про делегування представника до госпітальної ради Тернопільської області». Депутати районної ради на сесії делегували головного лікаря КНП «Чортківської комунальної районної лікарні» Чортківської районної ради Чортківського Романа Володимировича.


Ще 3 січня 2020 року Тернопільська обласна державна адміністрація звернулася із листом в районну раду, надати одного представника до складу госпітальної ради до 9 січня 2020 року в управління охорони здоров’я області.

Але голова Чортківської районної ради Шепета В.М. промовчав про лист на сесії районної ради. Як пізніше стало відомо, представник партії ВО “Батьківщина” Віктор Шепета ще 8 січня 2020 року від імені Чортківської районної ради уже подав кандидатуру в склад госпітальної ради, на його думку найдостойнішого і найдосвідченішого в сфері охорони здоров’я, представника від Чортківщини - Шепету Віктора Михайловича (лист додається).


Виникає питання, для чого на сесію районної ради взагалі потрібно було виносити питання «Про делегування представника до госпітальної ради Тернопільської області», коли вже все вирішено. А депутатів, як в народі кажуть, «розвели, як котят».

І невже чиновник, який не має жодного відношення до медичної галузі, є саме тим незамінним професіоналом, який може представляти цілий район в госпітальній раді Тернопільщини?

Переглядів: 5449


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: