Головна » 2016 » Квітень » 5 » Рух Саакашвілі таки добереться до Тернополя

Рух Саакашвілі таки добереться до Тернополя

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 824
Судячи з агітаційних матеріалів та різкого зростання кількості газет і парочки білбордів, які появились на околицях обласного центру, найближчим часом "Антикорупційний форум" колишнього грузинського президента і діючого голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі таки пройде в Тернополі.

На фоні цілковитої бездіяльності, корумпованості та прогнилості української влади, яка цілком і повністю дискредитувала себе, Міхо Саакашвілі та його рух набирає усе більшої популярності серед звичайних українців. Він емоційно і відверто критикує діючу владу і звинувачує її в грабежі країни та корупції.

Кожен виступ Саакашвілі схожий на драматичну виставу, він не підбирає слова, коли коментує дії Яценюка і членів уряду, депутатів Верховної ради і силовиків. Однак, що досить дивно, він всіляко намагається уникати критики в адресу Петра Порошенка, свого давнього друга і партнера.

Коли відбудеться довгоочікувана зустріч з Саакашвілі і його прибічниками невідомо, але зрозуміло, що уже зараз запальний і емоційний Міхо, який також багато чого приховує від "електорату", готується до черговому походу у велику політику.
Переглядів: 824


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: