Головна » 2017 » Серпень » 29 » Русичі, козаки та упівці бились в центрі Борщева на День міста (фото)

Русичі, козаки та упівці бились в центрі Борщева на День міста (фото)

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1922
Вчора, 28 серпня у Борщеві відзначали День міста та храмовий празник.

Розпочалось святкування 561-ої річниці з Богослужіннь у церквах міста. Згодом усі бажаючі могли спостерігати за спортивними змаганнями, серед яких міні-футбол, волейбол, шахи, шашки, армреслінг, вболіваючи за улюблені команди та учасників. Звичайно, переможці були гідно нагороджені.

Для дітей влаштували костюмований бал “У світі казки”, після чого вони пройшлися величною ходою вулицями міста.

Проте, найочікуваніша частина свята – це концертна програма за участю аматорських колективів та виконавців Борщівщини, а також гостей міста: колективів КУ Борщівський РБК, колективів закладів культури Борщівської міської ради, колективів школи мистецтв, солістів-вокалістів, колективу “Більчанки”, різноманітних гуртів, серед яких наш улюблений "Медовий полин" та заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової.

Між іншим, у святковій програмі особливий фурор викликав виступ реконструкторів чотирьох періодів від ВГО “Сокіл” із Тернополя. Публіка була, дійсно, вражена побаченим, адже не кожен день можна зустріти русичів, козаків, упівців та воїнів російсько-української війни, які не тільки одягнені відповідно до періоду, а й які знають тактику бою та вправно володіють зброєю.

День міста завершився справжньою Борщівською забавою.













Джерело: В Курсі
Переглядів: 1922


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: