Головна » 2021 » Червень » 28 » "Серце розривається": з'явилося зворушливе відео про загиблих рік тому Вікторію і Романа

"Серце розривається": з'явилося зворушливе відео про загиблих рік тому Вікторію і Романа

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1530
У всіх досі свіжі спогади про трагічну подію, яка трапилася рік тому на автошляху поблизу Вишгородка на Тернопільщині. Тоді, 23 червня 2020 року, молода пара Вікторія та Роман разом їхали у автомобілі. Раптово щось трапилося і їхнє авто вилетіло на зустрічну смугу, де саме рухалася вантажівка. Той фатальний збіг обставин не залишив закоханим жодного шансу на життя. Вони в одну мить обоє загинули на місці аварії.

Як розповіли друзі загиблих закоханих, Роман Довгаль був футболістом місцевої команди, хорошим та добрим хлопцем, а Вікторія Мірза зразковою донькою та відмінницею у навчанні. Вона навчалася у Тернопільському національному педагогічному університеті на географічному факультеті. Пара збиралася одружитися і в той день їхала по обручки, але смерть зруйнувала їхні плани і спричинила багато болю їхнім сім'ям і друзям.

Зараз, через рік після цієї фатальної аварії, друзі підкреслили, що, незважаючи на плин часу, вони пам'ятають цю чарівну пару і сумують за ними. А ми сумуємо разом з ними, розділяючи їхній біль і біль батьків молодих людей.

ОБЕРЕЖНО, ВІДЕО НАСПРАВДІ МОЖЕ СИЛЬНО ЗАСМУТИТИ.

Переглядів: 1530


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: