Головна » 2016 » Серпень » 17 » Сесія Борщівської районної ради та виступ нардепа Барни

Сесія Борщівської районної ради та виступ нардепа Барни

03.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1349
Минулого тижня відбулась чергова сесія Борщівської районної ради, під час якої депутати не тільки розглянули ряд важливих економічних питань району, а й заслухали звіт очільниці РДА Людмили Юзьків та виступ народного депутата Олега Барни, який розгорнув на Борщівщині дуже енергійну діяльність. Можливо справді вибори до ВР на носі?!

І якщо звіт пані Юзьків депутати слухали доволі мляво, не звертаючи уваги на економічні показники і думаючи про щось своє, то виступ нардепа став куди більш цікавим.

Воно й не дивно, адже з депутатського корпусу в далекій Японії нікому бувати не доводилось, а пан Олег вміє усе дуже яскраво і видовищно описувати, як свою зустріч з гостинними японськими чиновниками-самураями та своє бачення боротьби з корупцією. Також депутат поділився своїми думками стосовно того, в якому напрямку має розвиватись сільське господарство, розповів про тарифах і навіть дав кілька порад політичним конкурентам.

Не обійшлось і без скандальних моментів. Коли почалось голосування щодо оцінки звіту очільниці району Юзьків Л.В. і депутати від "Свободи" вирішили утриматись, нардеп вирішив не мовчати, тим більше, що пані Юзьків є ставленицею його брата Степана Барни і представницею Петра Порошенка в Борщівському краї. Олег Степанович звинуватив "свободівців" в "зраді", мабуть забувши, що половина фракції націоналістів брала участь в реальних бойових діях на Сході і ці депутати ризикували власними життями, боронячи Україну і спокійний сон чиновників, а інші члени фракції з початком війни стали волонтерами, зокрема нещодавно брали участь в відстоюванні інтересів вояків АТО в Мельниці-Подільській.

Хочеться сподіватись, що Олег Степанович є таким самим категоричним правдорубом і у відношенні до свої колег-парламентарів та партійного керівництва, яке давно і семимильними кроками веде країну до краху і зубожіння народу.



Що стосується інших запитань, які розглядали депутати, то не може не радувати той факт, що уже зовсім скоро в районі буде впровадженно систему електронних закупівель "PROZORRO", яка дасть змогу не тільки контролювати бюджетні витрати, а й економити на тендерах, закупляти товари і замовляти послуги за ринковими, а не в рази завищеними цінами.

Також депутати вирішили присвоїти Циганській загальноосвітній школі ім'я Івана Франка.
Переглядів: 1349


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: