Головна » 2017 » Листопад » 16 » Ще 2 місяці за гратами проведе борщівський ветеран АТО Вадим Цукерник

Ще 2 місяці за гратами проведе борщівський ветеран АТО Вадим Цукерник

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2120
7 листопада у Львові розпочався черговий суд у справі Копитка. На лаві підозрюваних уже вкотре сидить ветеран добровольчого батальйону з Борщева Вадим Цукерник, звинувачений у причетності до страшного злочину, у що, схоже, не вірять і самі обвинувачі-прокурори.

Але здаватись служителі "системи" не збираються, адже відступати у справах, коли на лаві підсудних звичайнісінький ветеран російсько-української війни, а не черговий хабарник і ТОП-чинуша, типу Владислава Каськіва, якому деякі експерти приписують відмивання 2 мільярдів гривень, вони точно не можуть.

Уже 14 місяців триває уся ця судова епопея, але якихось кардинальних зрушень не спостерігається. За цей час Вадим Цукерник отримав чимало погроз в свою адресу та сповна відчув, що таке тиск прогнилої пенітенціарної системи: його намагались зламати в карцері, не давали зустрітись з рідним та навіть погрожував розправою особисто начальник СІЗО, якого згодом упіймали на хабарі та звільнили з роботи.

А на останньому суді, коли Вадим подав клопотання про зміну йому міри запобіжного заходу на домашній арешт, прокурор знову взявся переконувати суд, що нещасний хлопець, у якого ні грошей, ні зв'язків, може втекти, бо підсудний ветеран, якому лишень 21 рік, бачите, "володіє засобами маскування". Навіть інші арештанти, які проходять по цій справі і які увесь цей час сиділи поруч у судовому залі, виступили в підтримку Вадима. Більше того, вони назвали його жертвою обставин і просили суд задовільнити клопотання юнака, який пройшов через горнило війни і вижив, щоб його ледь не вбили озвірілі поліцаї під час затримання в рідному Борщеві.

Здавалось, що у колегії суддів зовсім інші клопоти і іронічні посмішки явно вказували на те, що сьогодні, як і у попередні рази, рішення уже прийнято. В задоволенні клопотання Вадиму відмовили і наступні 2 місяці він проведе в СІЗО.
Переглядів: 2120


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: