Головна » 2019 » Жовтень » 4 » Школярі на Борщівщині оригінально привітали своїх вчителів (ВІДЕО)

Школярі на Борщівщині оригінально привітали своїх вчителів (ВІДЕО)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2467
Учні Скала-Подільського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ" дуже оригінально привітали своїх вчителів, знявши кумедне відео з їх участю та креативний музичний кліп, в якому "порівняли" першачків та старшокласників своєї школи.

"Звістка" поспілкувалась з головним затійником та організатором цього веселого проекту Анатолієм Ружицьким про те, наскільки важко було зняти такі класні відео і як самі вчителі сприйняли ідею своїх учнів.

"Насправді, важко знімати ці ролики не було, складно було лише придумати якусь хорошу, оригінальну ідею цих відео, адже, не хотілось когось повторити. Взагалі, до монтажу, вони, здавалось, будуть зовсім іншими, не такими динамічними й захопливими. Коли ми брали інтерв‘ю у вчителів, не усі розкривались на всі 100%, оскільки, мабуть, уже розуміли, що їх чекає smile Також було дуже цікаво спостерігати за реакцією педагогів на ролики, коли ми демонстрували їх на заході.

Взагалі, відео-інтерв‘ю було легше створити, оскільки, у мене уже є досвід створення таких роликів. Такі ролики створюють в основному в день весілля. Перед початком святкування, коли сходяться гості, у них береться інтерв‘ю і під час застілля монтується відео, вкінці весілля демонструється.
" - розповів Анатолій.





Переглядів: 2467


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: