Головна » 2017 » Жовтень » 15 » Школярі Скали-Подільської привітали ветеранів УПА з 75-річчям зародження повстанського руху

Школярі Скали-Подільської привітали ветеранів УПА з 75-річчям зародження повстанського руху

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 853
У дні, коли уся патріотична частина України готувалась відзначати День захисника України, а після початку російсько-української війни 14 жовтня зі значно більшим розмахом відзначається як день створення Української повстанської армії, учні однієї зі шкіл Скали-Подільської під керівництвом Оксани Ундерко відправились вітати місцевих ветеранів національно-визвольної боротьби, тих, хто не боявся віддати своє життя за волю України і для кого особисте відійшло на задній план, коли потрібно було боронити рідну землю.

Школярі та їхні наставники власноруч зробили вітальні листівки і протягом двох днів розносили тим, хто в минулому воював за Україну і хто захищає її сьогодні.

"Багатьох АТОвців не застали вдома, на заробітках, а стареньких заставали. Вгощали нас горіхами, виноградом, кавунами, хто як. Старенькі і плакали, і тішилися. Дуже душевно. Приймали нас, як рідних. І дітей вразило та думаю запам'ятається на все життя.", - розповіла "Звістці" Оксана Ундерко.









Переглядів: 853


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: