Головна » 2016 » Листопад » 25 » Школярі з Борщівщини здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі в Києві

Школярі з Борщівщини здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі в Києві

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1592
У Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України відбувся Всеукраїнський фестиваль «Скарбниця народної духовності» (тема заходу – «Українська паляниця»).

До участі у Фестивалі були запрошені кращі команди загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів України. Тернопільську область представила команда учнів Гуштинської ЗОШ І-ІІ ступенів Борщівського району, яку очолювала керівник Гуштинського шкільного музею «Історія хліба» Ганна Верига.

У номінації «Діяльність музею хліба при навчальному закладі» команда виборола І місце серед інших областей України, нагороджена дипломом МОН України, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. У номінація "Обрядові хлібні вироби", "Регіональний обряд, пов'язаний з природою" та у конкурсі постерів "Українська паляниця" команда з Борщівщини виборола три третіх місця.

Команда з Гуштина і керівництво музею "Історія хліба" виловлює щиру вдячність за допомогу в організації поїздки керівнику ПАП "Дзвін" Василеві Градовому, виконавчому директору ДП "Дінтер. Україна. Скала" Галині Голованчук, підприємцям Ігореві Атальському, Богданові Кучірі, фракції ВО "Свобода" у районній раді (голова Андрій Данилевич), Скала-Подільській селищній раді (Віктору Мирончуку).



Джерело: Галицький вісник плюс
Переглядів: 1592


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: