Головна » 2016 » Листопад » 19 » Сім'ї померлого Володимира Яворського вдалося зупинити свавілля борщівських поліцейських

Сім'ї померлого Володимира Яворського вдалося зупинити свавілля борщівських поліцейських

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3442
Журналісту "Звістки" вдалось поспілкуватись з дружиною померлого волонтера і громадського діяча Володимира Яворського, провадження за фактом смерті якого борщівські правоохоронці намагаються як можна швидше "спустити на тормозах" і закрити.

17 листопада відбулось судове засідання, в ході якого розглядалось протизаконне закриття поліцейськими провадження у цій справі.

"Слідчий В. Спольський, котрий вів провадження, розписав дане провадження на іншого слідчого і рекомендував закрити після висновків комплексної судово-медичної експертизи. Я заявляла усне клопотання про надання мені дозволу на ознайомлення з матеріалами експертизи. Мені відмовляли, мотивуючи, відсутністю всіх матеріалів провадження у Борщівському ВП. Через тиждень після останнього дзвінка у відділок до в.о. начальника Гуски В.П. мені поштою надійшов лист з поліції з постановою про закриття провадження. Слідчий суддя, вивчивши матеріали справи, знайшла й інші недопрацювання слідчого, тому мою скаргу було задоволено, постанову про закриття скасовано. Буду просити в скарзі до керівництва ГУНП провести службову перевірку, щодо недопрацювань слідчого Спольського." - розповіла Наталія Яворська.

Зважаючи на це, можна зробити висновок, що ні переатестації правоохоронців, ні суспільний розголос, ні врешті-решт людське горе не здатні виправити деяких поліціянтів, які почали отримувати мінімум по 10 тис.грн зарплатні, але продовжують чи то протирати штани в своїх теплих кабінетах, чи просто саботують деякі гучні розслідування. Адже, якщо слідчий суддя здатна встановити недопрацювання, то невже досвідчений слідчий не здатен їх виявити і вчасно усунути?

Переглядів: 3442


Коментарі

0
1 Галина   [Материал]
Дорога Наталко! Я з тобою згодна що герої не вмирають! Твій чоловік на відміну від Тебе справді був такий! Він дуже багато зробив для Борщева та і для України в цілому! Але Ти лише вмієш людей обгаджувати та брехати, всього навсього! І проблема не у поліції, бо якщо там злочину нема то вони його із пальця не висосуть! Проблема у Тобі самій, нічних сварках, про які розповідають Твої сусіди, небажання йти додому Володимира через те що там є Ти! От його серце нажаль і невитримало!
А суд який самий гуманний завжди буде касувати закриті кримінальні справи, бо якісь дрібязкові гачки завжди можна найти, які суттевої ролі не відіграють.
Я б Тобі радила піти до церкви і посповідатися, або ще краще поїхати в Монастирок до монаха на сповідь, а не обгаджувати всіх навколо!

Имя *:
Email *:
Код *: