Головна » 2017 » Вересень » 3 » Симбіоз іновацій та патріотизму від учительки з Борщева

Симбіоз іновацій та патріотизму від учительки з Борщева

09.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2216
Алла Прокопишин відома в педагогічних колах Борщівщини не тільки як хороший спеціаліст, а й як справжній патріот своєї держави, яка довгі роки прищеплює своїм вихованцям любов до України, її героїчного минулого і не менш славетного сьогодення.

От і цими днями завдяки її старанням, а також співпраці з іншими педагогами краю вдалось провести такий затребуваний та актуальний у наш час урок. Разом зі своєю колегою Людмилою Михайлівною Яловіцькою, третьокласниками Борщівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та ЗОШ І-ІІІ ст. №2, батьками дітей та гостями, яким було цікаво зануритись у цю незабутню атмосферу, Алла Володимирівна провела перший урок для маленьких школярів - "Моя Україно! Ти мати єдина на всі покоління й віки...".

За словами Алли Прокопишин, їх об'єднало бажання розширити і поглибити знання учнів про свою рідну державу, розкрити суть поняття ― патріот ― патріотизм, формувати і розвивати патріотичні почуття учнів, громадянські якості, розвивати пізнавальний інтерес до минулого і сьогодення рідного краю, виховувати почуття гордості за рідну землю, бажання приносити користь рідній країні, сприяти покращенню життя на цій землі.

Усе це неперевершене дійство відбувалось у стінах Борщівського музею, атмосфера якого тільки підсилила відчуття важливості заходу та дала можливість і педагогам, і дітям ще більше розкритись під час цікавих вікторин та виступів, щонайглибше зануритись у світ любові до своєї рідної землі.

Під час цього уроку школярі разом з батьками та усіма охочими мали змогу залишити свої найтепліші побажання та привітання для захисників України на жовто-блакитному стягу, який уже зовсім скоро відправиться на Схід.

Фінальним акордом цього уроку стала спільна молитва вчителів, дітей та батьків за мир у нашій державі та вшанування пам'яті тих, які віддали життя за Україну.

- Таке дійство я проводжу щороку самотужки, а цьогоріч об'єднались із Людмилою Михайлівною Яловіцькою. Кожна з нас внесла у цей конспект уроку якісь свої творчі ідеї, от і відбувся цікавий урок для наших учнів 3-х класів, батьків, гостей. Діти в захваті від таких уроків, такі події залишаються в їх пам'яті назавжди. - зазначила Алла Володимирівна.













Переглядів: 2216


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: