Головна » 2016 » Листопад » 26 » Скандальний ДАІшник вкрав документи у мешканця Борщева?

Скандальний ДАІшник вкрав документи у мешканця Борщева?

30.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2248


Із старшим інспектором Чортківського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області, ДАЇшником Миколою Кушніром активісти Тернопільського осередку ВО «Автомайдан» знайомили тернополян ще в квітні ц. р., коли він загримів на хабарі 2000 грн. які вимагав за «порішати п’янку».

Рішенням суду, його відсторонили від роботи на час слідства. Та не довго «музика лунала». Нещодавно наш Микола Євгенович знов відзначився.

Як то кажуть, скупість «фраєра» згубила, і замість того, щоб тихенько чекати на свій вирок та каятися, Микола Євгенович вирішив «прославитися» вдруге.

Так, до наших активістів звернувся мешканець м. Борщова, інвалід ІІ групи, Василь Григель, якого на власному подвір’ї пограбував «товариш» Микола Кушнір: вирвав з рук права і поїхав у невідомому напрямку.

Коротко події відбувалися так: людина поверталася від мами на авто. Коли вже заїхала на власне подвір’я, її доганяє машина працівників ДАЇ в якій був Кушнір. Чоловіку сказали: «Давай документи, бо ти не зупинився на знак «Стоп». Запитали чи є права на водіння авто, просили документи. Чоловік їм їх дає. Вони їх видирають з рук, вмикають камеру і кажуть «Ти відмовляєшся від проходження брагера?»

Чоловік запитав: «Чого я його має проходити, на якій підставі?». Та відповіді так і не почув.
Далі «любі» ДАїшники, навіть не виписавши талон на тимчасове водіння, забирають права в інваліда і зникають.

Він через кілька днів приїздить до Чорткова ( в Борщові ДАЇ нема) і каже до Кушніра: «Віддай мені права!» Той падає на «мороз», мовляв, які права, може ти був п’яний, я написав тобі 130 статтю .

Чоловік не розгубився і звернувся до «Автомайдану». Разом з тим написав заяву про вчинення злочину про те, що його фактично пограбував Микола Кушнір у формі ДАЇшника: висмикнув документи, забрав і поїхав.

А цього б могло і не статися, якби Микола Кушнір і надалі був відсторонений від виконання обов’язків. Натомість процесуальний прокурор Руслан Цар, не маючи чіткої позиції: що робити з Кушніром (судити за отримання хабара чи ні), не продовжив дію відсторонення. А наш «таваріщ», так з того приводу, напевно, зрадів, що одразу «вляпався».

До речі, і протокол і права при затриманні вилучалися саме в Миколу Євгеновича. Тому підстав «веляти» хвостом немає.

Тому активісти «Автомайдану» вимагатимуть, аби була сформована група прокурорів, яка прийматиме рішення по Кушніру, бо бачимо, що прокурор Руслан Цар сам не може, або не хоче справитися.

До речі, активісти вже мали нагоду «соромити» Царя по справі з приводу резонансного ДТП, до якої причетний екс-заступник прокурора Кременецького району Юрій Ковалик.

Процесуальний прокурор Руслан Цар, після «гри» на користь Ковалика на перших засіданнях, за що його присоромили активісти, наразі «тримає баланс». Так от, в ситуації з Миколою Кушніром все виключно «глумом» та осудом може не закінчитися…

Для довідки. Микола Євгенович пропрацював у органах 23 роки, за яких нажив чималі статки, а саме: приватний будинок, кафе-бар «Je T’aime», власну місцеву футбольну команду «Молодіжна» та 5 автівок таксі «Наше місто» в Чорткові.





Переглядів: 2248


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: