Головна » 2022 » Лютий » 7 » Скандальному борщівському політику не віддали комунальну землю

Скандальному борщівському політику не віддали комунальну землю

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2916
Скандальний борщівський політик Орест Ярема, якого не безпідставно вважають батьком політичної корупції та ідейним натхненником більшості ганебних рішень, прийнятих на теренах Борщівщини, схоже, настільки остогид більшості притомних депутатів, що уже ніхто не хоче миритись з безглуздими заявами та маніпуляціями лідера місцевої "Батьківщини".


Бажаючи отримати у власність ласий шмат землі площею 1,65 га в межах населеного пункту м. Борщів (неподалік автозаправного комплексу WOG), Орест Ярема спочатку вирішив нагадати про себе безглуздою заявою стосовно того, що окремі депутати не хочуть голосувати за землю ветеранам російсько-української війни, а згодом провів перемовини з усіма представниками новостворенної коаліції, з народними обранцями від рідної "Батьківщини", "Європейської солідарності" та "Сили людей".

Про те, що лідеру місцевої "Батьківщини" в реальності начхати на ветеранів війни, насправді зрозуміло усім. Як зрозуміло й те, що підконтрольні Ігорю Чопику та Оресту Яремі депутати трьох фракцій підтримають будь-яке рішення, запропоноване політичними наставниками, які вміло впровадили політику патерналізму в нову архітектоніку провладної коаліції.

Так і сталось. Навіть ті, хто учора відмовлялися голосувати за надання землі звичайним жителям громади, в унісон голосували за питання про надання землі сімейству Ореста Яреми. Однак, голосів "Батьківщини", "Європейської солідарності" та "Сили людей" виявилось недостатньо, щоб Орест Ярема покинув сесійну залу тріумфатором. І якщо до цього представники партії Шматька-Солонтая відкрито ігнорували голосування за земельні питання, то заохочення від Ігоря Чопика та Ореста Яреми у вигляді посад, схоже, змусили переглянути категоричну позицію. Про що свідчить позиція лідера фракції "Сила людей" Валерія Ромашенка, який став єдиним і головним претендентом на посаду начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Борщівської міської ради і який, ймовірно, просто не зміг втриматись, щоб не віддячити роботодавцям.

Не підтримали пропозицію про бередачу землі скандальному керівнику "Батьківщини" представники трьох фракцій: "За майбутнє", "Свобода" та "Слуга народу", які, мабуть, чудово розуміють, що з політичними шарлатанами краще не мати нічого спільного.

Переглядів: 2916


Коментарі

0
1 Ірина   [Материал]
Цей Ярема перший злодій в громаді. Краде вже 20 років і йому мало і мало. Вже до землі добрався хапуга. Що він що Селський ромко, що Чопик

Имя *:
Email *:
Код *: