Головна » 2021 » Березень » 29 » Сказали, що сильно побили і вивезли на авто: шосту добу шукають 30-річного Сергія Штогуна

Сказали, що сильно побили і вивезли на авто: шосту добу шукають 30-річного Сергія Штогуна

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1233
Дружина каже, що не знає, чи інформація про борг правдива.

«Будьте милосердними: у нас двоє маленьких діток. Не позбавляйте мого чоловіка життя!», - Ілона сподівається, що кредитори чоловіка (якщо вони є) прочитають її повідомлення.

Шосту добу розшукують 30-річного Сергія Штогуна з Горинки, що на Кременеччині. Чоловік безслідно зник 24 березня. Тоді його востаннє бачила дружина, колеги. Тоді телефон опинився «поза зоною».


Через кілька днів і поліція оголосила чоловіка в розшук. 29 березня дружина Ілона повідомила «20 хвилин», що родина отримала нову інформацію. Нібито Сергій заборгував комусь гроші. Їй розповіли, що він зустрічався з кредиторами, ті вимагали повернути заборговане, а Сергій сказав, що таких грошей у нього немає. Тоді чоловіка сильно побили і вивезли темною легківкою за межі Кременця. Джерело інформації жінка не називає.

Я не знаю, наскільки це правда і про яку суму йдеться, але благаю тих, кому мій чоловік міг завинити гроші – вийдіть зі мною на зв’язок, — звертається пані Ілона. — Наша родина не має величезних статків. Але прошу вас, не кривдіть чоловіка. Зв’яжіться зі мною. Я і родина готові з вами говорити і спробуємо повернути борг, хоча б частинами. Будьте милосердними: у нас двоє маленьких діток. Не позбавляйте мого чоловіка життя!

Жінці важко опанувати емоції, але вона припускає, що це може бути правдою. Можливо, її чоловік після побиття втратив пам’ять чи не може зв’язатись з родиною, аби повідомити, що живий.

На запитання журналістів, чи повідомляла пані Ілона поліції нову інформацію, жінка запевнила, що намагалась зв’язатись зі слідчим, який проводить розслідування у справі зникнення її чоловіка. Але поліцейський спочатку збивав виклик, а потім вимкнув телефон. Але повідомить поліцію про нові обставини, щойно зможе зв’язатись зі слідчим.

Нагадаємо, 30-річний Штогун Сергій Анатолійович зник 24 березня. Востаннє дружина його бачила, коли разом виходили на роботу о 8 ранку. Вже о 9 зв’язку з ним не було.

На сполох забили родичі і співробітники зниклого. Вони теж звертались за допомогою до редакції. Чоловіка востаннє бачили у Кременці, в районі автовокзалу і супермаркету 23/7.

Все було нормально, жодних скандалів чи непорозумінь перед тим не було, — розповіла дружина зниклого пані Ілона. — В середу, 24 березня, зранку ми обоє збирались на роботу — він до себе, а я до себе. Сергій працює торговим представником в фірмі «Ілла» і того дня по роботі мав бути в Почаєві. Але його бачили о 9 ранку в Кременці на вул. Дубенській.

Сергій сказав знайомому, що йде у справах. Але там в чоловіка не могло бути ніяких справ: за напрямком, який вказав – всюди лише житлові будинки.

Відколи власними силами шукали чоловіка, з’ясувалось, що він захоплювався інтернет-іграми. Можливо, припускає дружина, набрав якихось кредитів.


Сергій та Ілона Штогуни одружені вже сім років. Мають двох маленьких діток — донечці Марті 6, а синочку Матвійчику 5 рочків.

Того дня я мала вести дитину до стоматолога, тому питала, коли Сергій повернеться, може, їхали назад разом би, — пригадує пані Ілона.

— Але Сергій сказав, мовляв, роботи багато, буде сьогодні довго. Я бачила, що він кудись спішить. Зазвичай ми виходимо з дому о 8.15-8.20. Цього дня ми вийшли о 8, бо він сказав, що спішить і йому сьогодні потрібно бути швидше. Хоча мені це було зарано.


Зранку чоловік одягнувся не за погодою: гольф, поверх кофта і утеплені штани. Дружина здивувалась – куди стільки, адже на вулиці не так холодно. Через кілька хвилин Сергій зателефонував дружині, що завів дитину в садочок. Тоді подружжя говорило востаннє перед зникненням.

Від 9 ранку 24 березня з ним намагався зв’язатись брат, хлопці по роботі, але зв’язку вже не було і телефон весь час «поза зоною», — голос Ілони дуже схвильований.

Жінка ледь може опанувати себе.

— Ми вже просто не знаємо, куди звертатись. Шукали, де і в кого тільки не можна… Я благаю вас, допоможіть. Може, хтось щось знає, чув чи бачив Сергія — подзвоніть мені або в поліцію.

Прикмети чоловіка: волосся темно-русяве, дуже коротко стрижений, голубі очі, ріст приблизно 170 см, обличчя смагляве. Був одягнений: чорна куртка, чорна шапка, утеплені чорні штани.

Довідка

Якщо вам будь-що відомо про місце перебування Сергія Шторгуна, або ви володієте інформацією про чоловіка, телефонуйте в поліцію за тел. 102, або дружині Ілоні: 097 213-47-52.

20 хвилин
Переглядів: 1233


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: