Головна » 2016 » Липень » 24 » Скільки коштує агітація від "Лісапетного батальйону"?

Скільки коштує агітація від "Лісапетного батальйону"?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1243
Кілька тижнів тому, коли в самому розпалі була передвиборча кампанія і в 206-му окрузі на Чернігівщині за мандат народного депутата боролось ... 75 кандидатів, журналісти Української правди вирішили поцікавитись перебігом агітації та боротьби між мастодонтами вітчизняної політики.

Перемогу на 206-му окрузі здобув відомий столичний забудовник Максим Микитась. Заради своєї перемоги Микитась не пошкодував грошей, використовуючи для свого піару не тільки зовнішню рекламу та публікації в місцевих ЗМІ, а й відомих артистів, разом з якими об'їздив весь округ.

Давали концерти на підтримку майбутнього переможця і артисти з "Лісапетного батальйону". За інформацією "УП", один концерт "Лісапетного батальйону" вартує мінімум 3,5 тисячі доларів. А їх Микитась організував більше десятка.

Для Лорак, Козловського чи Лободи це зовсім не гроші, адже їхні гонорари за підтримку політиків починаються від 10 тисяч доларів. А тому нам, мешканцям Борщівщини, залишається тільки порадіти, що рідний нам ансамбль, з артистами якого багато хто з нас знайомий особисто, хоче і уміє заробляти.

Джерело: УП
Переглядів: 1243


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: