Головна » 2017 » Березень » 30 » Сміття Садового знайшли на Борщівщині

Сміття Садового знайшли на Борщівщині

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 6
Переглядів: 3321
Учора, 29 березня, мешканці Скали-Подільської, селища в Борщівському районі, отримали "подарунок" від прекрасного міста Львів та його міського голови Андрія Садового. Купу сміття невідомі скинули поблизу кар'єру.

За словами місцевого активіста Юрія Маковського, факт несанкціонованого скидання сміття задокументували і поліцейські, і екологи, були також представники влади і громади, які шоковані такою нахабністю сміттєвих гастролерів.

Також активісти продемонстрували товарні чеки та товарні накладні з львівськими адресами, які, власне, можуть бути підтвердженням походження куп непотребу.











Переглядів: 3321


Коментарі

0
6 Kolega   [Материал]
З таким успіхом можна любе сміття завести в громаду і не тільки, головне мати трохи чеків і накладних зі Львова;
Таке враження що в Скалі на 1000 років в перед є полігон для сміття, а ще потрібно мати чималі кошти для рекультивації чи захоронення наших із вами побутових відходів, біда яка зараз в львівян нас ще чекає питання лише чи хтось із нас зробить висновки....
Сортування сміття у Львові на 80% знизило б їхню проблему, так що нам треба вчитись сортувати сміття і надіятись що у Львівській області таки зможуть збудувати сміттєпереробний завод, це я думаю і в наших інтересах також!!!

0
5 Житель Скали   [Материал]
Та блін...дістали уже коментатори хирові....їдьте самі в Скалу і подивитесь яка купа і скільки там всякого непотребу і чеків, які вам підтвердять, що мусор зі Львова. І не треба нам захищати Садового, хіба ви з його секти. Він своє сміття по всій Україні возить, а до нас взагалі близенько. Най в себе під хатою скине виродок. За одинадцять років завод незміг побудувати, щоб мусор переробляти, а зараз починає тільки нити, що його переслідують і утискають...БРЕХЛО

0
4 Л.   [Материал]
Звісно, масштаб тої купи по фото оцінити важко.....Але мені здається , шо якась замала купа, щоб був сенс аж з Львова перти на Тернопілля......таке враження, що з прицепа трактора гзгрузили .....а не з велетеньских сміттєвозів - хоча що одне, що друге - зле. Садовий просто незручний теперішній владі....Його намагаються прибрати, і дескридитують любими методами у всіх регіонах, викликаючи до нього нелюбов і відразу))))

0
3 Марія   [Материал]
І до чого тут тепер БПП? Куди не плюнь - всюди БПП ввижається.

У Садового бабла купами, самих львівян спитайте, скільки у нього нерухомості і фірм.

Але це фігня, бо за вивіз мусору платять прості люди. Справа в тім, шановна Наталю, що Львівська міська рада виділила 40 мільйонів гривень з бюджету міста в якості компенсації перевізникам за вивіз сміття за межі міста.

0
2 Роман   [Материал]
Наталя, там на передостаньому фото, якщо натиснути і збільшити, видно що на чеку пише Львів. ТПісляцієї публікації зразу позвонив друзям в Скалу і вони підтвердили, там навіть більше чеків є з Льова. Якісь забрали з собою міліціонери, щоб розслідування проводити.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: