Головна » 2018 » Січень » 31 » Сьогодні третя річниця з дня героїчної загибелі Михайла Григоришина

Сьогодні третя річниця з дня героїчної загибелі Михайла Григоришина

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1969
31 січня 2015 загинув український військовик, солдат 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону, славетний та відважний син Борщівщини - Михайло Григоришин.

24-річний уродженець села Панівці залишив вдома батьків та молодшу сестру Аліну, щоб захищати рідну землю від московського окупанта та звільнити Україну від ворога.

31 січня співслужбовці бачили, як під час обстрілу поблизу Чорнухиного, Михайло впав, але до нього не можна було дістатися через бойові дії.

Тільки за кілька місяців волонтерам і близьким загиблого Героя вдалось повернути Михайла до рідного дому. Траурну процесію зустрічали тисячі людей з квітами і запаленими свічками, стоячи навколішках і плачучи. Борщівщина прощалась зі своїм вірним сином, з тим, хто віддав своє життя за кращу долю і волю свого народу.

Сьогодні, коли ми відзначаємо третю річницю з дня загиблі Михайла Григоришина, хочеться висловити співчуття рідним та близьким Героя і подякувати їм за сина та брата, славетне ім'я якого назавжди залишиться в нашій пам'яті.

Переглядів: 1969


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: