Головна » 2020 » Березень » 4 » Соратниця Івана Кобилянського взяла участь в модному показі Ольги Сумської

Соратниця Івана Кобилянського взяла участь в модному показі Ольги Сумської

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1540
Жінки, насправді, багато працюють і надзвичайно талановиті, але не завжди люди знають їх особисто, зазначила Президент відокремленого підрозділу ГО "ДУЖ у Тернопільській області" Ірина Демкура. Саме тому, за задумом організаторів, презентуючи чергове плаття ведучі події Наталія Стефанчук та Ольга Навроцька презентувала і жінку. Усі вони різні і для кожної знайшлось плаття під її характер і фігуру. Така демонстрація колекції суконь на тлі екрану з картинами Катерини Білокур, поряд з оригінальними полотнами Марини Приймаченко з приватної колекції родини Демкур у просторому залі готельно-розважального комплексу "Garden Hall" проходила вперше. У вишуканих сукнях "RIDNA" та у намистах етногалереї "Спадок" родини Демкур дефілювали вчителька, лікарка-акушерка, медійниця, директорка, співачка, бізнес-леді, тренерка - Наталія Стефанчук, Наталія Овсейко, Василина Зозуля, Надія Березюк, Ірина Хаєцька, Ірина Ханас, Ірина Мороз, Надія Шевчук, Ольга Навроцька, Наталія Дзюба, Дарія Побер, Лілія Левенець, Лілія Вавринів, Оксана Мекуляк, Лілія Мельник, Іванна Бойко, Наталія Карчевська, дехто вперше у вишуканих сукнях вийшов на подіум. Це було не просто, тому усі жінки відповідально приходили на репетиції. Усі успішні, тому що не бояться брати відповідальність на себе, вміють вчитись, бути дисциплінованими і дякувати кожному дню. Серед глядачок були і особливі жінки, "які чують серцем" - з вадами слуху - для них усю подію коментувала сурдоперекладач Олександра Карпюк.

Ольга Сумська із задоволенням розказала про те, як народилась її колекція, поділилась секретами краси та нев'янучої вроди, відповіла на питання. Її плаття на зустрічі було помаранчеве за мотивами картини "Цар-колос". За словами дизайнерки, ця картина особлива, адже передає біль від трагедії України - голодомору, саме тому колоски ледь помітні серед квітів. В оригіналі квіти на синьому тлі. Цікава історія картини - адже саме її вкрали і художниця ще три рази малювала "Цар-колос".

Ольга Сумська подарувала інтригу тернополянам, адже має секрет щасливого життя, яке такі залежить від вдалого вибору нареченого. На замовлення Ольга готова зробити плаття оберегом, зашиваючи у швах щось таке особливе, цьому навчила її бабуся. А старші люди знали, як привернути до себе долю - впевнена 53 річна українська красуня. Окрім захоплень, Ольга Сумська має також і власну традицію - акторство у родині - ось і молодша донька вибрала собі саме такий шлях. 2 березня доньці Ольги Сумської виконується вісімнадцять років.

Усі гості події мали можливість зробити світлину з акторкою та дизайнеркою Ольгою Сумською. Смачна кава, шампанське, тістечка - пригостили гостей партнери події "Тернопільська весна з колекцією Ольги Сумської". Організатор події ГО "ДУЖ" , а саме Ірина Демкура, Наталі Стефанчук і Ольга Навроцька.









УаНевс
Переглядів: 1540


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: