Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Сотні спелеологів змагалися в кривченській печері Кришталева

Сотні спелеологів змагалися в кривченській печері Кришталева

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1249
З 30 вересня по 2 жовтня обласний комунальний центр туризму учнівської молоді спільно з Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді провів відкриті змагання Тернопільської області серед юнаків зі спелеоорієнтування “Меморіал пам’яті Володимира Олександровича Радзієвського”.

У підземних лабіринтах печери Кришталева села Кривче Борщівського району протягом трьох днів юні туристи-спелеологи позашкільних навчальних закладів Полтавської, Запорізької, Тернопільської областей та м. Києва, загалом 14 команд, демонстрували свої вміння у чотирьох видах програми: орієнтування за вибором, на промаркованій трасі, у заданому напрямку, на позначеному маршруті.

За підсумками змагань найкращими стали гуртківців обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, друге і третє місця вибороли юні туристи-спелеологи Борщівського районного будинку творчості та м. Чорткова.

В окремих видах змагань призові місця вибороли команди Зборівського району та Полтавського центру туризму, краєзнавства, спорту учнівської молоді.

Переможці відкритих змагань нагороджені особистим Кубком, медалями, грамотами та подяками Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді й Тернопільського обласного управління освіти і науки.
Переглядів: 1249


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: