Головна » 2019 » Січень » 2 » Спеціалісти з Борщівської громади можуть взяти участь у відомому телепроекті

Спеціалісти з Борщівської громади можуть взяти участь у відомому телепроекті

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1084
Телеканал «1+1» спільно з програмою підтримки децентралізації в Україні Dobre Агентства США з міжнародного розвитку розпочав роботу над другим сезоном проекту «Громада на мільйон» та оголосив всеукраїнський кастинг серед громад.

За словами керівниці жанрового напряму «1+1 продакшн» та креативного продюсера проекту Алли Стащенко, цього сезону буде змінено формат програми. Учасниками реаліті стануть не громади, а окремі українці або громадяни інших країн, які своїми ідеями намагаються змінити життя свого селища або містечка. Другий сезон проекту вийде під назвою «Громада на мільйон. Спеціалісти».

«У порівнянні з першим сезоном ми змінили концепцію програми, адже хочемо розповісти про ще більшу кількість людей із маленьких містечок та сіл, які щодня докладають максимум зусиль, щоб допомогти змінитися нашій країні... На кастингу прагнемо знайти інноваційні ідеї та мрії людей, для реалізації яких не вистачає лише знань. Тому ми відправимо їх на обмін досвідом у інші громади України, а деяких – закордон. У свою чергу спеціаліст з іншої країни чи міста також приїде до нової громади, щоб допомогти їй змінитися», – розказала вона.

Заявку на участь вже подала Борщівська ОТГ. Нагадаємо, що минулого року у проекті брала участь Скала-Подільська ОТГ, яка в рамках шоу встановила новий рекорд України – найбільший “живий” герб громади.

Усі охочі взяти участь у проекті та ініціювати зміни у власній громаді можуть заповнивши заявку на сайті за посиланням.



Думай
Переглядів: 1084


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: